Nyomtatás

Eladó

15.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

A festői szépségű Nagybörzsönyben, központhoz közeli, csendes mellékutcában eladó ez a hangulatos 3 szobás parasztház. A ház a ´50-es években épült, szerkezete terméskő+tégla.
2008-ban felújították (víz, villany, burkolatok). A felújítás során modern, termo üveges, fa nyílászárók kerültek beszerelésre. A bejárati ajtó 8 pontos biztonsági ajtó.
Hatalmas kemence fűti ki az egész házat, ami az eredeti gerendás mennyezettel együtt meghatározza a ház hangulatát.
Az első szobában szalagparketta, a többi helyiségben járólap van. A konyhában a főzéshez palackos gázt használnak. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A fürdőszoba zuhanyzókabinos.
A 983 nm-es, enyhén lejtős telken van egy különálló épület, egy hangulatos, 40 nm alapterületű, tetőteres kis ház, ami jelenleg tárolóként szolgál. Kis átalakítással vendégházként vagy garázsként is funkcionálhat.
A kertből gyönyörű kiláltás nyílik a szemközti dombon lévő templomra. Ha pihenésre vágyik az egészheti munka után, ez a ház ideális választás. Itt az egész család jól érezheti magát. A kertben kiépített sütési-grillezési lehetőség is van: egy kerti kemence. A bokrok, virágok még hangulatosabbá teszik a kertet. A kerti kútból lehet locsolni a növényeket. UPC kábeltelevízió, netkapcsolat.
A ház állandó lakóháznak is tökéletesen alkalmas.
Az üzenetküldés kéretlen üzenetek miatt átmenetileg zárt!
A regisztrált felhasználók üzenetet küldhetnek a hirdetőnek!
A regisztráció díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: Pataki Katalin
Telefon: 06309330656
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Pest
Település: Nagybörzsöny
Térképen:
Nagybörzsöny, Magyarország

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is: