Nyomtatás

Eladó

17.900.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

Lábatlan csendes mellékutcájában eladó egy két generáció együttélésére is alkalmas családi ház.
A ház az ´50-es években épült, vegyes falazatú. 2004-ben hozzáépítettek egy tetőtér beépítésű házat téglából. A régi lakrész 2 különynyíló szobából, fürdőszobából és hallból áll. Ez a helyiség jelenleg konyhaként működik. A szobák menyezete gerendázott, a régi idők hangulatát idézik. Az új épület alsó szintjén nappali, konyha és étkező, valamint fürdőszoba van. A fürdőszobák esztétikus csempével és járólappal burkoltak.
A többi helyiségben padlószőnyeg van. A tetőtérben közlekedő, háló és fürdőszoba kapott helyet. A szobából gyönyörű a kilátás a Dunára.
Mindkét lakrész fűtése fatüzelésű kályhával megoldott. Mindkét konyhában főzéshez palackos gázt használnak. A gázcsonk az utcában van. A földszinti étkezőből egyenesen a teraszra léphetünk ki, itt pihenhet, étkezhet a család tavasztól késő őszig. A ház mögött melléképület, fatároló. A telek enyhén lejtős, a kert ápolt, pázsit, bokrok, fák díszítik.
A ház külső színezése, szigetelése és a szobák burkolatának elkészítése az új tulajdonosra vár. Saját ízlése szerint alakíthatja.
Az üzenetküldés kéretlen üzenetek miatt átmenetileg zárt!
A regisztrált felhasználók üzenetet küldhetnek a hirdetőnek!
A regisztráció díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: Pataki Katalin
Telefon: 06309330656
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Komárom-Esztergom
Település: Lábatlan
Térképen:
Lábatlan, Magyarország

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is: