Nyomtatás

Eladó

60.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

Kiválóan alkalmas alkotásra, művészeknek, íróknak, festőknek, vagy aki csak egy kis nyugalomra vágyik.
Balaton déli partján, 700 m2-es telken eladó egy lakóház minősítésű, panorámás nyaraló. Ez az ingatlan a tó felett helyezkedik el, melyből a „nagy víz” látványa segíti a pihenést,- a kikapcsolódást,- feltöltődhet energiával,- gondolkodásra serkent és megőrzi ingatlanvagyona értékét. Kiválóan alkalmas alkotásra, különösen művészeknek, íróknak, festőknek, vagy aki csak egy kis nyugalomra vágyik
Az épületet az értelmiségi család saját maga részére a ’70-es évek elején építtette. A család nem véletlenül választotta magának ezt a helyet. A házból és a kertből is rálátás nyílik a tóra, ugyan egy-két fa az idők során akkorára megnőtt, hogy a lombok belelógnak a panorámába, de ezen könnyen lehet segíteni. A háztól pár lépés séta után a képen látható panorámában lehet gyönyörködni. Látja az ember a túlpart szép hegyvonulatait, a Balaton-felvidék tanúhelyeit: Badacsony, Gulács, Szigliget, Szent György-hegy, Csobánc hegy. A nyaraló háromszintes, földszint, emelet és tetőtér került megépítésre. A nyaralótól különállóan került megépítésre a kb. 4,96 m x 5,40 m külméretű garázs tárolóval. A szintek külön bejáratúak, így két külön család is tudja használni, illetve nyáron szállóvendég részére jól ki lehet adni a lakrészeket.
A kb. 65,44 m2 nagyságú földszint helyiségei: előszoba, tároló, lépcsőház, konyha,- étkező, közlekedő, fürdőszoba, nappali szoba és hálószoba. A nappali szobához kapcsolódik a kb. 10,64 m2-es Balatonra tájolt terasz. A szobából is kilátás nyílik a Balatonra.

A kb. 64,29 m2 alapterületű emelet helyiségei: közlekedő, három szoba, konyha, fürdőszoba és padlásfeljáró. A konyhához és az egyik szobához kapcsolódik egy-egy erkély.

A kb. 26,59 m2 alapterületű tetőtérben kettő szoba, lépcsőfeljáró és loggia található.

A nyaraló kb. 156,32 m2 össz-szint alapterületű + terasz + erkélyek.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna és vezetékes földgáz. A nyaraló fűtése gázkonvektorokkal biztosított. Mindenkinek jó szívvel ajánlom, aki szereti a szépet,- a Balatont,- a szép színeket,- a felhőket,- a vizet,- az egész miliőt, ami az ingatlant befogadja. A panorámás ingatlan irányára 60 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

www.balatoni-ingatlanok.com
Ingatlan típusa: Családi ház
Alapterület (m2): 156
Telekterület (m2): 700
Ingatlan csere: Nem
Állapot: Átlagos állapotú
Tartozik hozzá: Erkély Terasz Kert Udvar Melléképület Tároló Garázs Parkoló Kertkapcsolat
Szobák száma: 5
Közművek: Víz Csatorna Gáz Villany Összközműves
Fűtés melegvíz típusa: Konvektor
Tűzhely típusa: Gáztűzhely
Állatbarát: Igen

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: Eladó Házak Kft
Telefon: 302180000
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Somogy
Település: Fonyód