Nyomtatás

Eladó

15.500.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

MAGÁNSZEMÉLYKÉNT megvételre kínálom felsővárosi, 4. emeleti, utcára és parkra néző, 53 négyzetméteres, 3 szobás, távfűtéses, egyedi vízórás, klímás, felújított lakásomat.

HELYSZÍN: BIZTONSÁGOS környék!
A közelben különböző oktatási intézményeken (iskola, óvoda, bölcsőde) kívül egészségügyi létesítmények, gyógyszertár, posta, illetve bevásárlási lehetőségek pár perc távolságra találhatóak.
Az ingatlan a Kereszttöltés utcában helyezkedik el:
-az épülő uszoda mellett
-a Tiszától 300 méterre, 2 perc sétára található
-boltok, üzletek, bevásárlóközpont a közelben
-parkolás ingyenes, az épület előtt, a zsákutcában.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az kifizetett panelprogramos, önálló, liftes panelház 4. emeletén található, körbejárható.
A felújítás során a villanyvezetékek, a hideg meleg burkolatok, nyílászárók, szaniterek ki lettek cserélve. A bejárati ajtón az előszobába lépünk be, ahol balra a hatalmas kifogástalan állapotú BEÉPÍTETT gardróbszekrénybe pakolhatunk. Innen jobbra nyílik a kellemes méretű, parkettás nappali szoba, amelyből eljuthatunk a parkettás hálószobába. Innen a másik ajtón áthaladva a jelenleg étkezőként használatos helyiségbe jutunk, amely egyébként a kisebb járólapos félszoba. Közvetlenül mellette található az ablakos kockakonyha. Idejuthatunk a bejárattól a közlekedőn keresztül, a KÁDAS fürdőszoba és a külön WC mellett elhaladva is. Összességében egy jól karbantartott, körbejárható szobákkal rendelkező, tájolásának köszönhetően egész nap fényárban úszó, világos ingatlan várja új tulajdonosát.
A lakásban lévő bútorok megállapodás alapján akár maradhatnak is.

KÖZLEKEDÉS:
Kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik a környék, a város minden irányába gyorsan el lehet jutni.
Az épülettől egy perc sétára található a 9-es troli, amivel percek alatt beérünk a belvárosba így gyorsan bekapcsolódhatunk a város vérkeringésébe, de 15 perces sétával gyalogosan is elérhető a Széchenyi tér.

KÖLTSÉGEK:
Fűtése: Távfűtés / egyedi mérővel
Vízóra: 2 db mérőórával felszerelt
Közös költsége: 10.000 Ft, mely tartalmazza a lift karbantartást, lépcsőház takarítását, ház biztosítását, felújítási alapot, és a szemétszállítást. Az épület folyamatosan karbantartott, beléptető rendszerrel ellátott. Jó lakóközösségű, az épület lakói a vegyes korosztály ellenére egyetértőek és rugalmasak, a házzal kapcsolatos teendőkben.
A közös képviselet eredményes munkája tükrözi az állapotokat. A lépcsőház 2017. végén újonnan járólappal végig burkolva, festése folyamatban.
A lakás per- és tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető. Ide csak költöznie kell, a tisztasági festést követően!

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének egy jó elosztású, élhető és minden igényt kielégítő, jó hangulatú, családias otthont vásárolni maguknak, magánszemélyeknek, egyetemistáknak, családosoknak, de befektetőknek is, akik rövid vagy hosszú távú kiadással foglalkoznak.
További kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal! Rugalmasan megtekinthető!
Kedves Ingatlanközvetítők! Jelenleg semmilyen
Az üzenetküldés kéretlen üzenetek miatt átmenetileg zárt!
A regisztrált felhasználók üzenetet küldhetnek a hirdetőnek!
A regisztráció díjmentes, és nem jár semmilyen kötelezettséggel!

KAPCSOLAT:

A hirdető: Az ingatlan tulajdonosa
Teljes név: dr. Szikszai Bernadette
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Csongrád
Település: Szeged
Térképen:
Szeged, Kereszttöltés utca, Magyarország

Tetszett? Oszd meg ismerőseiddel is: