Nyomtatás

Eladó

7.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

Az új ház előnyein túl, gazdálkodhat, tarthat baromfit, lovat, tehenet, sertést, juhot, vagy bármit.

Bakony egyik svábok által is lakott településén, 4950 m2 nagyságú építési telek eladó. A felkínált telek és az övezeti besorolása alkalmas állattartásra, biogazdálkodásra, kézműves termékek előállítására. A megtermelt árut a termelői piacokon értékesítheti: lekvárt, szörpöt, sajtot, füstölt-árut és kézműves termékeket.
Akár 576 m2 nettó alapterületű házat is építhet, istállókkal együtt. Haszonállatok elhelyezésére alkalmas istállót, ólakat, szénatárolót, terménytárolót a lakóépülettől 10 méterre lehet építeni. Az utcában van vezetékes ivóvíz, villany és vezetékes földgáz, így azok bevezethetők.
Amennyiben nem gondolkodik tanyában, akkor építsen magának egy szép parasztházat. A zsúfolt hétköznapok után minden hétvégjét és szabad idejét ezen a nyugodt helyen, békében töltheti. A környező erdőkben, hegyekben kirándulhat, lovagolhat.

A falut szántóföldek és legelők, valamint vadban gazdag erdők, rétek övezik.
A tanya, vagy parasztház építési lehetőség irányára 7 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!
Telekterület (m2): 4950
Ingatlan csere: Nem
Állapot: Jó

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: ELADÓ HÁZAK Kft.
Telefon: 06302180000
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Veszprém
Település: Hárskút