Nyomtatás

Eladó

120.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

A Dunakanyarban, a turisták által közkedvelt Nagymaros történelmi központjában eladó egy 500 nm-es üzleti komplexum. Az ingatlan az 1900-as évek elején épült, helyi jelentőségű, védett épületnek számít. A telek területe 561 nm.
Az ingatlan két épületből áll, amelyekben jelenleg három üzlet működik: az egyik az épület belső helyiségeiben és a fedett udvaron a másik kettő az utcáról közelíthető meg.
2000-ben az épület felső szintjén, a tetőtérben egy 2 szoba-étkezős lakást alakítottak ki. A tetőtérben további helyiségek alakíthatók ki akár lakhatási célból.
A kb. 150 nm-es fedett udvar további lehetőséget kínál a vállalkozó szellemű befektetőknek. Az épület bal szárnyában egy hatalmas 64 nm-es terem étteremként szolgálhat az eredeti tervek szerint (kivezetések elkészítve). Az udvar túloldalán a kisebb-nagyobb szobák is jól kihasználhatók.
A parkolás az épület előtti parkolóban lehetséges. A vasútállomás néhány percre van.
Ajánlom ezt a különleges gyöngyszemet olyan vállalkozók figyelmébe, akik értékelni tudják az épület történelmi jelentőségét, kivételes elhelyezkedését, hatalmas területét és lehetőségeit. Az épület környéke a nagymarosi rendezvények és események helyszíne, idegenforgalmilag is jelentős A Dunakanyar hangulata, a Duna közelsége, a túloldalon lévő Visegrád vonzza a turistákat.
Jöjjön, nézze meg, szeressen bele!
Alapterület (m2): 500
Telekterület (m2): 561
Ingatlan csere: Nem
Állapot: Jó
Tartozik hozzá: Kert Udvar Kazánház Pince Tároló Raktár
Felszereltség, burkolat, extrák: Bútorozatlan Beépített tetőtér Beépíthető tetőtér
Közművek: Összközműves
Fűtés melegvíz típusa: Kazán

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: Pataki Katalin
Telefon: 06309330656
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Pest
Település: Nagymaros
Térképen:
Nagymaros, Magyarország