Nyomtatás

Eladó

57.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

Pér központi részében található, kétlakásos családi ház. Az első részben -89 m2 külön bejárattal - két szoba, étkező konyha, fürdőszoba WC-vel, zuhanyzó WC-vel, előszoba, közlekedő, éléskamra, kazánház lett kialakítva.
A két szoba parkettás, az étkező konyha műpadlós, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Az utcafronti nyílászárók, redőnnyel felszerelt műanyag ablakok, a többi fa.
A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A hátsó lakrészben - 75 m2 - három szoba, konyha, étkező, előszoba, fürdőszoba kapott helyet. A nagyobbik szoba parkettás, a másik kettő laminált padlós, míg a többi helyiség járólappal lett. A fűtést itt gázkazán, meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Két nyílászáró műanyag, a többi fa, redőnnyel vannak felszerelve. 2008-ban a villamos vezetéket, 2015-ben a szobák burkolatát cserélték le. Mindkét rész külön villany és víz órákkal rendelkezik. A gázóra jelenleg közös, de szükség esetén ez is leválasztható. A főépület mögött egy 20 m2-es garázs, pince, és egy kb. 20 m2-es tároló is található. Az öntözéshez a vizet egy 8m mély ásott, és egy 80m-es fúrt kút biztosítja. A fúrt kút vize, ivóvíz tisztaságú. Az ipari áram is be van vezetve. A két lakrész igény szerint egybe nyitható. A nagy méretű telek kiválóan alkalmas gazdálkodásra, legyen az állattartás, zöldség vagy gyümölcstermesztés. Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. Amennyiben nem talált elképzelésének megfelelő ingatlant oldalunkon, kérem küldje el igényét, és segítünk önnek a keresésben. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

06-30/9864-856
06-70/341-1172

Pér Győrtől 15 km-re található infrastruktúrája folyamatosan fejlődik, jó a közlekedése. Hírességei a levendulás, a horgásztó, a repülőtér, templomai, és emlékművei.
Ingatlan típusa: Családi ház
Alapterület (m2): 164
Telekterület (m2): 2056
Ingatlan csere: Nem
Állapot: Jó
Tartozik hozzá: Kert Udvar Melléképület Pince Tároló Garázs Kút
Felszereltség, burkolat, extrák: Bútorozatlan Beépített konyha Redőny Kamra Telefon Kábel TV Internet, wifi Ipari áram Parketta Laminált parketta Járólap
Szobák száma: 5
Közművek: Víz Csatorna Gáz Villany Összközműves
Fűtés melegvíz típusa: Cirkó
Tűzhely típusa: Gáztűzhely

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: EXPRESS Ingatlan Stúdió Kft
Telefon: 6309864856
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Győr-Moson-Sopron
Település: Pér