Hol hirdessen?

Az előző 3 részben már megtaláltad a megfelelő árat, elkészítetted a legszebb képeket, és megírtad a leghatékonyabb hirdetést eladni, kiadni kívánt ingatlanodról!

Most arról lesz szó, hogy hol hirdess, milyen ingatlanhirdető, apróhirdető oldalakon, ahol meg is találják eladni vagy kiadni kívánt ingatlanod hirdetését, és ahol ingyenes a hirdetésfeladás.

Ha most megkeresed a Google segítségével azokat a weboldalakat, melyeket sok ingatlant kereső látogat, és ingyenesen lehet ingatlan hirdetést feladni, akkor rengeteg találatot fogsz kapni.

Ha nem a megfelelő szavakkal keresel hirdetési oldalakat, (ingatlan hirdető portálokat, ingatlan adatbázisokat, apróhirdető oldalakat), akkor olyan találatokat is kapsz, amin nincs is ingatlan hirdetés, így sok időd megy el arra, hogy a találatok közül kiválogasd azt, ahol ingatlanokat is lehet hirdetni. Ha csak azt írnád be, "ingyenes hirdetésfeladás" a találatok közt lesz kifejezetten pl: autókat hirdető weboldal is, amin nem tudod ingatlanod hirdetni.

Írd be a google keresőbe soronként az alábbi kereső szavakat:

 1. ingatlanhirdető
 2. ingatlan adatbázis
 3. ingatlan hirdető
 4. ingatlan hirdetés
 5. képes ingatlan hirdető
 6. ingatlan hirdetési oldal
 7. ingatlan apró
 8. ingatlan apróhirdetés
 9. ingatlan apróhirdető
 10. ingatlan hirdetés ingyen
 11. ingyen ingatlan hirdetés feladás
 12. ingatlan hirdetésfeladás 
 13. albérlet hirdetések
 14. ingatlan hirdetés feladás ingyen
 15. eladó/kiadó ingatlan hirdetés ingyen
 16. ingatlan hirdetésfeladás ingyen
 17. ingatlan ingyenes hirdetés
 18. ingyenes hirdetésfeladás
 19. eladó ingatlan hirdetés 
 20. kiadó ingatlan hirdetés

A legfontosabb kereső szavaink tehát: 1. ingatlan 2. hirdetés 3. ingyenes 4. apróhirdetés 5. eladó/kiadó

Rengeteg a találatok száma, ezért segítünk a következő részben abban is, hogy ne kelljen 100 hirdetési oldalon egyenként 100-szor megírnod a hirdetési szöveget!
A legjobb, minden találatnál az első 30-50, azaz 3-5 oldalakon talált hirdetési weboldalakon hirdetni. Két oka is van:
- akik a google keresőt használják leendő ingatlanuk megtalálására, az első 3-5 oldalhoz még van türelmük, tovább már nem biztos, hogy mennek. A Te hirdetésed is legyen rajta ezeken az oldalakon!
- a google az ilyen weboldalakat sorrendbe teszi, a leglátogatottabb a legelső.

Mit tegyél, hogy minél kevesebb időd menjen el a legjobb oldalak keresgélésével, de mégis a leglátogatottabb oldalakon hirdess?

Ha a fenti keresőszavakat írod be, vagy hasonlót találsz ki, 100%-os találatokat kapsz, ahol van ingatlan hirdetés, így ezzel sok időt spórolsz meg, nem kell válogatnod a weboldalak között. A Google pedig rangsorolja a találatokat, a leglátogatottabb ingatlanos weboldalakat teszi a legelső helyre.


Írd be a google keresőbe: "eladó ingatlan hirdetés" vagy "kiadó ingatlan hirdetés"
Kattints a találatokra, JOBB egér gombbal, és mentsd el az oldalak webcímét a "Kedvencek" közé. Adhatsz nevet is a mappának, pl: Hirdetési oldalak. Amikor majd elkezded feladni a hirdetéseket, ebből a mappából megnyitod őket, egymás után. Használd a fenti példákat!

Menj végig legalább 3 google találati oldalon. Figyelj oda, hogy 1 weboldalt csak egyszer ments el! Ha készen vagy, írd be a keresőbe: "ingyenes ingatlan hirdetés". Most is ugyan úgy, mint az előbb, mentsd el az oldalak címét, legalább 3 google találati oldalon. Ha készen vagy a hirdetési weboldalak elmentésével, kezdődhet a KÖNNYŰ hirdetés feladás, ami a következő cikk!

Cikkeink szerzői jogi védelem alatt állnak, az azzal kapcsolatos minden jog gyakorlására a tulajdonos kizárólagosan jogosult.


<< Hatékony hirdetés írás, az ingatlan külső és belső adottságainak bemutatása

Könnyű és gyors hirdetés feladás: másolás-beillesztés >>

<<Vissza a 9 hatékony hirdetés tippre