Könnyű és gyors hirdetés feladás

Ha követted az első 4 cikket, akkor minden készen áll a könnyű és gyors hirdetésfeladásához! Most megmutatjuk, hogyan adhatod fel úgy hirdetésed ingatlanhirdető weboldalakon, hogy ne kelljen mindenhol saját kezűleg beírnod a hirdetés szövegét.

Nyisd meg számítógépen azt az elmentett jegyzettömböt, amibe leírtad a teljes hirdetés szövegét. (3 cikk Hatékony hirdetés írás) Nyisd meg böngészőből (4. cikk az elmentett hirdetési oldalak címeit tartalmazó mappa) az első hirdetési weboldal címét. Ha kell regisztrálj, és ne hagyd ki az ÁSZF elolvasását, nehogy meglepetés érjen! Töltsd ki a kért adatokat a hirdetés feladáshoz.

Figyelj arra, hogy minden hirdetési weboldalon a megfelelő kategóriában hirdess! Ha családi házát lakásként hirdetsz, a családi ház kategóriában nézelődők nem fogják hirdetésed megtalálni, mert nem oda adtad fel, így még később találnak rá hirdetésedre! Erről bővebben írok a Miért nem olvassák a hirdetésemet cikkben.

Jelöld ki a BAL egérgombbal a teljes hirdetés szövegét, majd kattints JOBB egérgombbal a szöveg bármely részére, és válaszd a MÁSOLÁS menüpontot.

Jegyzettőmb

A hirdetési weboldalon, ahová a hirdetési szöveget kell írni, kattints az üres részbe JOBB egér gombbal, és válaszd a BEILLESZTÉS menüpontot.

Másolás beillesztés

Ha mindent jól csináltál, a hirdetés-leírásod megjelenik a szövegdobozban!
Folytathatod a hirdetés feladást, képfeltöltést.

Ha készen vagy, válaszd ki a következő elmentett hirdetési weboldalt, és ott is ugyan így add fel a hirdetésed. Most már nem kell a szöveget minden weboldalon saját kezűleg beírni, csak bemásolni! Nagyon sok időt takaríthatsz meg így!

Cikkeink szerzői jogi védelem alatt állnak, az azzal kapcsolatos minden jog gyakorlására a tulajdonos kizárólagosan jogosult.


<< Hol hirdess? Ingatlan hirdető, apróhirdető, ingyenes hirdetés feladás

Hirdetésfeladás újságokban szórólapon részletes és rövid hirdetési szöveg >>

<<Vissza a 9 hatékony hirdetés tippre