Nyomtatás

Eladó

44.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

Győr Nagybácsa csendes utcájában, de a városrész központjának közelében található, két lakásos társasház, földszinti lakása. Az lakás három utcafrontra néző szobából, nappaliból, étkezőből, két konyhából, két kamrából, két fürdőből, és két külön légterű mellék helyiségből áll. Mivel a lakásban padlófűtés lett kialakítva, ezért minden helyiség járólappal van burkolva. A helyiségek elrendezése miatt, igény szerint, egy egyszobás garzonná, és egy két szobás lakrésszé átalakítható. Nagy méretű fa ablakai vannak, amelyek bőséges világosságot biztosítanak, némelyik reluxával van szerelve. Az étkezőből, egy 34 m2-es teraszra lehet kimenni. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az épület alatti alagsorból, 68 m2 hasznos alapterületű alagsori betonozott tárolók, illetve járólap burkolatú WC-zuhanyzó és teakonyha tartozik. Az épület alatti alagsor, az utca és az udvar felől is megközelíthető, teljes egészében betonozott, a legnagyobb tároló műpadlós, a másik fűthető helyiségben padlószőnyeg van. Igény szerint, itt két szuterén lakás is kialakítható.

Jelenleg a gépjármű tárolására az udvarban van lehetőség, de még egy 50nm-es építmény kialakítható, garázs és egyéb tárolók számára.

A társasház egyben is eladó. Ebben az esetben, az irányár 78.-MFT-ra módosul.

A kert termő gyümölcsfákkal van betelepítve, de jutott hely a zöldségesnek is. Az öntözéshez a vizet, fúrt kút biztosítja.

Személyre szabott hitel ügyintézéssel és jogi háttérrel segítjük irodánkban. További kérdés esetén állunk rendelkezésére! Hívjon bizalommal akár hétvégén is!
Ingatlan típusa: Társasházi lakás
Alapterület (m2): 124
Ingatlan csere: Nem
Állapot: Jó
Tartozik hozzá: Terasz Kert Udvar Pince Kocsibeálló Kút
Felszereltség, burkolat, extrák: Beépített konyha Telefon Kábel TV Internet, wifi Parketta Járólap
Szobák száma: + nappali 4
Közművek: Víz Csatorna Gáz Villany Összközműves
Fűtés melegvíz típusa: Cirkó
Tűzhely típusa: Gáztűzhely

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: EXPRESS Ingatlan Stúdió Kft
Telefon: 06309864856
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Győr-Moson-Sopron
Település: Győr