Nyomtatás

Eladó

165.000.000 Ft

irányáron

LEÍRÁS:

Sződligeten működő cukrászda és a hozzá tartozó cukrászműhellyel együtt eladó.

ÓRIÁSI ÁRZUHANÁS!!

Sződliget központjához közel, a rég 2-es főútvonal mellett, 285 m2-es telken elhelyezkedő, 313 m2-es esztétikus megjelenésű, kiváló műszaki állapotú, 1989 óta, jelenleg is működő Cukrászda a hozzátartozó cukrászműhely eladó! A vállalkozás hosszú évek óta jól bejáratott, állandó visszajáró ügyfelek nap, mint nap felkeresik a kiváló minőségű cukrászati termékeket. Az ingatlan tulajdoni lapja szerinti besorolása kivett fásított terület és épület.
Az ingatlan 1970-es években épült beton alapra, Porotherm 30-as téglából, tetőzete cserepes lemezzel borítva. Pár éve az ingatlan külső felülete 5 cm-es Dryvit szigetelést kapott,mely csökkenti a fal szerkezetének termikus igénybevételét, visszatartja a “negatív” mozgásokat. Az ingatlan kétszintes, a bejárat előtt a vendégek fogadására 8 - 10 autó részére ingyenes parkoló lett kialakítva.
- Magas földszintjén Cukrászda, 60 m2-es terasz, termelő egység, raktár, hűtőkamra, személyzeti WC, külön zuhanyzó, külön kézmosó, öltöző valamint előtér bejárattal található.
- Szuterén szinten díszítő és tortakészítő helyiségek, expedíciós irodahelyiség a ki és beszállítás ügyintézésére, fagyasztó kamra, nagy fekete mosogató, raktárak a félkész, kész termékekre található.
- A félkész termékek, kész termékek mozgatását a két szintre motoros lift biztosítja.
- Az épület teljes közművel rendelkezik (víz, villany, ipari áram), gáz és csatorna.
- Az ingatlan klímával ellátott, a telken kút áll rendelkezésre.

- Cukrászda épület belső részei, konyha, előkészítő helyiségek, raktárak, öltözők ma is jó állapotúak, tökéletes padló és csempeburkolattal, falfestéssel rendelkeznek. A folyamatos karbantartásnak köszönhetően az épületet nem kell felújítani.
A vállalkozás mai állapotában is megfelel a HACCP elvárásainak.

- Az cukrászda és a cukrász műhely felszerelései, berendezési tárgyai, + gépek, hűtők értéke (5-10 Millió Ft) a vételár részét képezi.

A radiátoros központi fűtés két gázkazánnal működik. Az épület klímaberendezésekkel felszerelt, a biztonságáról riasztórendszer gondoskodik.
A nagy méretű, korszerű műanyag hőszigetelt ablakai biztosítják a megfelelő fényt.
Az ingatlan hasznosítására csak a képzelet szabhat határt!

Ajánlom olyan vállalkozás részére, aki tovább vinné a Cukrászda hagyományait, nem szeretne zöldmezős beruházást kezdeni.
Kialakítható élelmiszeripar, sütöde, pékség, étterem, pizzéria, élelmiszerbolt
gyógyszertár.
Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek!

Irányár: 165. 000. 000.-Ft

- Az cukrászda és a cukrász műhely felszerelései, berendezési tárgyai, + gépek, hűtők értéke (5-10 Millió Ft) a vételár részét képezi.

Sződliget a Duna bal partján, Pest megye északi részén, Vác és Göd között fekvő település. Közúton, a 2-es főúton és az M2-es autópályán, vasúton a Budapest – Dunakeszi – Göd - Vác vonalon közelíthető meg.
Alapterület (m2): 315
Telekterület (m2): 285
Ingatlan csere: Nem
Állapot: Jó
Tartozik hozzá: Terasz Udvar Kazánház Pince Tároló Műhely Raktár Kocsibeálló Lift Parkoló
Felszereltség, burkolat, extrák: Bútorozott Beépített konyha Kamra Klíma Kábel TV Internet, wifi Ipari áram Riasztó Parketta Laminált parketta Járólap
Félszobák száma: 3
Közművek: Víz Csatorna Gáz Villany Összközműves
Fűtés melegvíz típusa: Kazán
Tűzhely típusa: Gáztűzhely Villanytűzhely

KAPCSOLAT:

A hirdető: Ingatlanközvetítő
Teljes név: Gere Géza
Telefon: 06705581160
Üzenet a hirdetőnek


ITT TALÁLHATÓ:

Megye: Pest
Település: Sződliget